PRVNÍ ČTYŘI TÝMY

      KASPO Příbram     35  
      T-HC Bohutín     33  
      CETOS Příbram     32  
      HC Kanci Rožmitál     29  


DETAIL ČLÁNKU



  Přečteno: 4995x
Komentářů: 3


6. ŘÍJNA 2013
První dva zápasy, bez bodu

Tak po dvou prvních zápasech stále čekáme na nějaký ten bod, který by nám velice zvedl sebevědomí a jistě by nás naladil do lepší nálady.

Nutno podotknout, že oba první zápasy byly velice náročné už na papíře. Ono postavit se hned v prvním zápase týmu Metyzol Podlesí, který loni skončil druhý a v druhém zápase schytat T-HC Bohutín, kteří loni byli první - žádný kloudný výhled na slušný výsledek..

V každém případě bylo v druhém zápase znát, že si začínáme zvykat na trochu jinačí styl hokeje, než byly ledy s O2. Dostaly jsme pár gólů, které nám svědomí rozhodně nezvednou - vlastňák, gól do posunuté branky apod.. No nedá se svítit, už je dohráno.

Některé momenty na naší straně byly velice pěkné, během zápasu s T-HC Bohutín se nám povedlo soupeře několikrát dostat na pár minut pěkně pod tlak, až moc nevěděli čí jsou, což plynulo ze zrychleného střídání a lepšího pohybu na ledě. Bohužel se nepodařilo vytěžit tolik gólů, kolik by bylo potřeba.

V příštím zápase nás čeká Halex, kdy už by se mohlo povést vyrovnané utkání a pro nás by to i na skóre mohlo být veselejší, no uvidíme.





Komentáře k článku

ZiMa (Mára)
18.10.2013 | 10:00
Doporučuji povolat nějakého dobrého lapače, obránce a útočníky, a pak by to mohlo jít.... ale měli bychom pak stejnou chuť na pivo ??? :)
Šeflino
15.10.2013 | 20:10
Nazdar sršni poslední zapas proti Halexu byla tragédie alespoň z mé strany (byl jsem trapnej !!! )musíme začít víc makat a také je potřeba přitvrdit vice se povzbuzovat a nenechat se od soupeře zastrašit kecama tak snad to bude příště lepší já tomu věřím zatím čus borci
Straka
8.10.2013 | 21:32
To celý je jen vo tom, že jste přetrénovaný. Zvolněte!
Jméno a příjmení:
 POVINNÉ
Napiš číslem:
 DevaDesÁTdvaTisÍcŠestnáCt
Komentář:


  POSLEDNÍ ZÁPAS

HC Sršni
vs.
24.3.2019 | 19:00h

CETOS
2 : 11

  HRÁČ HC SRŠNI
G | # 78  
Žifčik Marek  
Alias: ZiMA  
Bio: Náladová jistota, holt občas se daří víc, někdy míň, ale ve finále pod 90% určitě neklesá.
Smlouva: 1.990 €/den

DETAIL STATISTIK

  REKLAMA



DOMŮ   PHL   ZÁPASY   STATISTIKY   KONTAKTY

   Oficiální web PHL
     Hobbyliga

Copyright © www.hc-srsni.cz 2013-2024, Powered by Frost.

Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www.hc-srsni.cz.