PRVNÍ ČTYŘI TÝMY

      KASPO Příbram     35  
      T-HC Bohutín     33  
      CETOS Příbram     32  
      HC Kanci Rožmitál     29  


DETAIL ČLÁNKU



  Přečteno: 5063x
Komentářů: 0


19. LISTOPADU 2018
NEHRAJEME DO TĚLA

S novou sezonou bylo všemi týmy PHL odhlasováno, že hra do těla k amatérskému hokeji nepatří. Během prvních pár kol si na to všichni tak nějak zvykáme, někdo v pozitivní rovině a někdo v té ne moc přívětivé.., hokej je přeci právě o soubojích, nebo ne..? Je potřeba si uvědomit to, že PHL není o tom hrát profi ligu a rovnat zhrzelá ega bývalých hokejek. Tato soutěž je přeci spíše pro ty, kteří mají rádi hokej, chtějí si ten puk taky občas "pohonit" a to i přes to, že hokej nikdy "soutěžně" nehráli.

Dalším aspektem je to, že všichni máme hokej jako vedlejší koníček, musíme do práce a nemá smysl se při této zábavě zmrzačit.., jakože párkrát už to bylo namále. Moc dobře vím, že je to pro "hokejky" nekomfortní, sám s tím mám problémy, ale chovejme se s nadhledem a příkladně.

Pojďme ale spíš na summary z posledních čtyřech zápasů, které jsme odehráli moc pěkně s hlavou vztyčenou a soupeři už ví, že nás není radno brát na lehnou váhu. Sršni jsou prostě nevyzpytatelný svině.. :D

KASPO vs. HC Sršni (8 : 4)

Velmi povedený zápas, dobře rozjetý hned od začátku a během zápasu i zajímavé výměny, které se ale ke konci zvrtly v poměrně nehezký výsledek ve prospěch KASPA. Týmu také moc nepomohly laciné góly, které jsme dostali.

Za zmínku stojí zápisy do statistik Zdendy (2 + 0) a Horyho (1 + 1)

HC Sršni vs. KARCHER Sedláček (4 : 5)

KARCHER je naším úhlavním soupeřem už od prvního zápasu, kdy jsme nastoupili do PHL. Tento zápas nebyl výjimkou a síly byly velmi pěkně vyrovnané. Celý zápas jsme se přetahovali "o góla" a když KARCHER pár minut před koncem srovnal na 4:4, byly to opravdu nervy. Při hře 4 na 4 cca 30 vteřin před koncem a vhazování v našem obraném pásmu, nevyšla úplně ideálně bule, kdy to Mrazák "napálil" na brejk, který nevyšel a obránce, který puk zachytil, nekompromisně poslal puk dělovkou pod víko a s body jsme se musely rozloučit.

Velmi povedenými zápisy do statistik lze pochválit Mrazáka (2 + 1), Zdendu (1 + 0) a Standu (1 + 0)

AA Hostomice vs. HC Sršni (3 : 2)

V tomto zápase se nás moc nesešlo a bohužel síly ubrala i četná oslabení, která nedovolila udržet tempo až do konce zápasu. Velký respekt k takovému výsledku proti velmi kvalitnímu soupeři.

Za zmínku stojí zápisy do statistik Síči (1 + 0) a Míry (1 + 0)

HC Sršni vs. T-HC Bohutín (6 : 3)

To, co se stalo v tomto zápase, je jedna velká krása a nádhera. Vše zafungovalo tak, jak mělo, zodpovědným přístupem, disciplínou a výkonem jsme si hodnotné vítězství zasloužili a bylo co slavit. Krásné kombinace do brány, kdy se trefil i Šeflíno (nevysral se na to a bruslil), "Stanleyho blafák", který přepsal historie v technice střelby, Dudyho "pumelice", to všechno dělalo zápas velmi oku lahodící. Soupeři jsme prostě nedali větší šanci a to že nám to "lepilo", není snad třeba dodávat, výsledek zkrátka mluví za vše.

Nechutně povedenými zápisy do statistik lze pochválit Mrazáka (2 + 2).. :D





Komentáře k článku

Jméno a příjmení:
 POVINNÉ
Napiš číslem:
 TřiCetDevětTisÍcStoSedmdeSátJedNa
Komentář:


  POSLEDNÍ ZÁPAS

HC Sršni
vs.
24.3.2019 | 19:00h

CETOS
2 : 11

  HRÁČ HC SRŠNI
RW | # 4  
Horák Jan  
Alias: Hory  
Bio: Zkušený hráč a trenér mládeže. Jeho klid se vyplácí ve vypjatých situacích.
Smlouva: 1.860 €/den

DETAIL STATISTIK

  REKLAMA



DOMŮ   PHL   ZÁPASY   STATISTIKY   KONTAKTY

   Oficiální web PHL
     Hobbyliga

Copyright © www.hc-srsni.cz 2013-2024, Powered by Frost.

Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www.hc-srsni.cz.