PRVNÍ ČTYŘI TÝMY

      KASPO Příbram     35  
      T-HC Bohutín     33  
      CETOS Příbram     32  
      HC Kanci Rožmitál     29  


DETAIL ČLÁNKU



  Přečteno: 3114x
Komentářů: 0


21. ŘÍJNA 2018
HOKEJ JE OBČAS OPRAVDU ZVLÁŠTNÍ

Volební přetahovaná o voliče skončila a začíná konečně pořádně napínavý a drsný boj o přízeň fanoušků PHL. Je mi ctí a radostí opět nastoupit v dresu Sršňů a přivítat vás tímto článkem v další Sršní sezoně, tentokrát už šesté! Pojďme se tedy společně podívat na první tři naše zápasy, ať máte vše hezky na talíři.

HC Sršni vs. HC Oslí (2 : 4)

V tomto první zápase jsme nastoupili tak jak je Sršním zvykem do každé sezony.., tedy hezky bez tréninku a hned do ostrého zápasu se staro-novým týmem HC Oslí (původně Stará garda).
Ač nerozehráni, sehráli jsme velmi vyrovnané utkání, které bylo v závěru třetí třetiny 2:3 pro HC Oslí, proto jsme neváhali, abychom se pokusili srovnat, odvolali brankáře a i když jsme byli opravdu kousíček od vyrovnání, tak jak se říká "nedáš, dostaneš" a odnesli jsme si prohru 2:4.
Za zmínku stojí zápisy do statistik Síči (1 + 0), Horyho (1 + 0) a Mrazáčka (0 + 2)

HC Kanci vs. HC Sršni (9 : 0)

Co k tomu říci?.. Raději nic a jenom díky a respekt brankáři, že neutekl z ledu..

HC Sršni vs. Amasoma (kontumačně 5 : 0)

Hodně vyhrocený zápas hned o začátku a to i přes to, že rozhodčí upozornil oba kapitány, že není v dobré náladě a všechny "kecy" bude nekompromisně trestat. Tak se stalo, že jsme po pěti odehraných minutách prohrávali 0:2 a Černoch nutně potřeboval oplácet, je chvályhodné, že se doznal k hlavičce protihráči, nicméně tím pro něj zápas skončil a šel se svléct, stejně jako soupeř, který měl slovní zásobu hodně vytříbenou i přes úvodní upozornění rozhodčím.
Nenechali jsme se tím nijak rozhodit a stav zápasu jsme výbornou a zodpovědnou dřinou otočili v náš prospěch, dokonce až na 6:4, což ale cca osm minut před koncem soupeř stáhl na 6:5. No a byly to nervy..
Nervy a inteligenci, ale neměl na svém místě soupeř (Amasoma), jelikož z banálního hvizdu rozhodčího udělali stejný problém, jako by na pískovišti plácla Maruška Pepíčka lopatičkou přes prsty. Opravdu dlouho jsem neviděl nikoho takhle brečet..
Hra stála dlouhé minuty, střídačka Amasomy se hádala, nadávala, na buly se postavit nechtěla, či neuměla, až to rozhodčí nevydržel a zápas ukončil kontumací cca sedm minut před koncem (upřímně se mu ani nedivím, nic takhle trapného jsem hodně dlouho neviděl).
Tím to ale nekončilo. Dva hráči Amasomy se rozhodli, že si to nenechají líbit a vydali se lovit toho "zlého rozhodčího", který nevydržel jejich nesportovní chování a vypadalo to, že mu chtějí jednoduše vysvětlit, co si o někm myslí. Naštěstí jsou ještě někteří mezi námi v pořádku a pár Sršňů, včetně přítomných fanoušků hráče zbrzdilo tak, aby se mohl rozhodčí alespoň zamknout v kabině..
Nic tak trapného jsem zde opravdu nečekal ani v tom nejhorším snu a myslím, že co nejtvrdší sankce jsou na místě, protože tohle se prostě nedělá!
Vyzdvihnout bychom měli v bráně nastoupeného trenéra Tobolku, který díky nastalé situaci zaznamenal čisté konto (první za historii Sršňů). Ostatní bohužel své statistiky, kvůli zhrzelému egu Amasomy nerozšíří, třeba Dudy gólem, nebo Hory svým hat-trickem.




Komentáře k článku

Jméno a příjmení:
 POVINNÉ
Napiš číslem:
 OsMdesáTtřiTisÍcDevětSetDeVadesátJednA
Komentář:


  POSLEDNÍ ZÁPAS

HC Sršni
vs.
24.3.2019 | 19:00h

CETOS
2 : 11

  HRÁČ HC SRŠNI
G | # 0  
Tobolič Pavel  
Alias: Tobolka  
Bio: Legenda mezi příbramskými brankáři a my máme tu čest přivítat ho mezi námi.
Smlouva: 2.678 €/den

DETAIL STATISTIK

  REKLAMA



DOMŮ   PHL   ZÁPASY   STATISTIKY   KONTAKTY

   Oficiální web PHL
     Hobbyliga

Copyright © www.hc-srsni.cz 2013-2024, Powered by Frost.

Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www.hc-srsni.cz.