PRVNÍ ČTYŘI TÝMY

      KASPO Příbram     35  
      T-HC Bohutín     33  
      CETOS Příbram     32  
      HC Kanci Rožmitál     29  


DETAIL ČLÁNKU



  Přečteno: 5160x
Komentářů: 0


13. ÚNORA 2018
SRŠNI TASÍ ŽIHADLA

Je mi velkou ctí napsat další článek, který může oslavovat parádní výkony našeho stylového týmu. Lidi by těžko mohli uvěřit, že by jsme mohli s týmy z první části tabulky hrát vyrovnané zápasy, ale věřte, že poslední dva zápasy jednoznačně mluví jinak.

V předchozím článku jsme vyzdvihli nejen vítězství, ale hlavně parádní výsledek v zápase HC Sršni vs. T-HC Bohutín (2 : 3), tedy s druhým týmem tabulky a teď se můžeme honosit výborným výkonem proti týmu BRDONOŠ, kteří jsou v tabulce na třetím místě.

BRDONOŠ vs. HC Sršni (6 : 5)

Díky zodpovědnému a dravému nástupu, jsme se v tomto zápase dokonce ujali v první třetině vedení 0:1, což nám sice nevydrželo moc dlouho, ale bylo cítit, že náš výkon bude stát za to. Fanoušci si poté užili perfektní zápas, při kterém jsme, po obratu soupeře, po gólech dotahovali. Na konci druhé třetiny byl ale stav 5:3 pro tým BRDONOŠ. Nástupem do třetí třetiny jsme dali okamžitě na jevo, že to takto rozhodně nenecháme a cca 5min před koncem zápasu jsme srovnali stav na 5:5. Nervozita byla zřejmá na obou stranách, ale v čase 3:20 před koncem zápasu, se přiklonilo štěstí na stranu týmu BRDONOŠ a tento výsledek si již nenechali vzít.
Vyzdvihnout lze výkony Černocha (2 + 0), Mrazáčka (2 + 1) a Síči (0 + 2).

Individuální trénink ve střelbě

V rámci zlepšení našich dovedností jsme se začali bavit o individuálech na procvičení střelby. Proto jsme dali hlavy dohromady a vypadá to, že si místo tréninku s hokejkou, půjdeme zastřílet z kvérů na střelnici.. No co, rozkaz/nápad zněl jasně, tak co jako..? :oD
Snad nedopadneme takhle nějak...





Komentáře k článku

Jméno a příjmení:
 POVINNÉ
Napiš číslem:
 ČtrNáctTiSícStOčtyŘicEtJedNa
Komentář:


  POSLEDNÍ ZÁPAS

HC Sršni
vs.
24.3.2019 | 19:00h

CETOS
2 : 11

  HRÁČ HC SRŠNI
RD | # 65  
Jech Jakub  
Alias: Kubajz  
Bio: Náš ultra forward s čírem na hlavě, s Dudym tvoří sehranou nerozlučnou dvojku.
Smlouva: 1.573 €/den

DETAIL STATISTIK

  REKLAMA



DOMŮ   PHL   ZÁPASY   STATISTIKY   KONTAKTY

   Oficiální web PHL
     Hobbyliga

Copyright © www.hc-srsni.cz 2013-2024, Powered by Frost.

Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www.hc-srsni.cz.