PRVNÍ ČTYŘI TÝMY

      KASPO Příbram     35  
      T-HC Bohutín     33  
      CETOS Příbram     32  
      HC Kanci Rožmitál     29  


DETAIL ČLÁNKU



  Přečteno: 5149x
Komentářů: 0


29. LEDNA 2018
PRVNÍ NOVOROČNÍ PŘÍSPĚVEK

Dobrý večer dámy a pánové, děti a celá hokeji fandící populace. O tomto víkendu jsme se dočkali nejen staronového prezidenta, ale hlavně se odehrálo další kolo naší skvělé, hvězdami nabité PHL! Než se pustíme do komentování posledních tří zápasů, dovolte mi přednostně poděkovat zázemí naší střídačky, které odpovídalo spíše ELH, než PHL.. Ozdobou nám byly hlavně skalní fanynky a roztleskávačky Katka a Lucka. :oP

Nebudeme se zabývat zbytečnými kecy o nějakých barových bitkách, o tom že si Dudy stěžuje, že nejsou aktualizované články, či statistiky, nebo třeba o tom jak se ožralý hráči válí na plech na silnici.., protože nic z toho stejně není pravda. V posledních třech zápasech (Kanci, Metyzol a T-HC Bohutín) si vedli Sršni velmi obstojně a urvali další tři body za vítězství, do celkové tabulky.

HC Sršni vs. Kanci (4 : 1)

Názorná ukázka toho jak se hraje při absenci kapitána. Prostě se na to nevysrat, pěkně zamakat a ono to jde jako po másle! Jen tak dál chlapácí!
Vyzdvihnout lze výkony Dudyho (1 + 0), Standy (1 + 0) a Šmatliho (1 + 0).

Metyzol vs. HC Sršni (6 : 0)

Hmm..., a tohle je zase názorná ukázka toho, jak se bez kapitána hrát nemá..
Vyzdvihnout lze asi jen výkon golmana Tobolky, který neutekl.

HC Sršni vs. T-HC Bohutín (2 : 3)

No.. a tady jsme sice byli i s kapitánem na ledě, hráli jsme výborný, rychlý a neodbytný hokej, bohužel nám to o gól uteklo. Jak už padlo, hokej to byl velmi kvalitní a troufnu si říct, že pokud by rozhodčí neuznal góla pro T-HC, který nebyl (tyčka levá, pravá a pak ven), mohla být z tohoto zápasu minimálně remízka. Bohužel i rozhodčí je pouze živý, omylný a hloupý tvor, proto se na něj nebudeme zbytečně zlobit.., nalezl by si totiž poté další důvody pro to nás třeba nesmyslně vyloučit do tří apod.. Nám to ale nevadí, pramení to pouze z toho, že se nás prostě všichni bojí, prohrát s námi prostě nechtějí a to i za cenu zmařené fair play. Přál bych nám výkonem více takových zápasů, protože to byla prostě pastva pro oči.
Vyzdvihnout lze výkony Horyho (0 + 1), Černocha (0 + 1) a Mrazáčka (1 + 0).

Na závěr vás už jen pozveme na pár posledních zápasů letošní sezony a Sršni mohou už jen příjemně překvapit. :oD





Komentáře k článku

Jméno a příjmení:
 POVINNÉ
Napiš číslem:
 ČtrNáctTisíCOsmSetDevadEsáTDVA
Komentář:


  POSLEDNÍ ZÁPAS

HC Sršni
vs.
24.3.2019 | 19:00h

CETOS
2 : 11

  HRÁČ HC SRŠNI
RW | # 4  
Horák Jan  
Alias: Hory  
Bio: Zkušený hráč a trenér mládeže. Jeho klid se vyplácí ve vypjatých situacích.
Smlouva: 1.860 €/den

DETAIL STATISTIK

  REKLAMA



DOMŮ   PHL   ZÁPASY   STATISTIKY   KONTAKTY

   Oficiální web PHL
     Hobbyliga

Copyright © www.hc-srsni.cz 2013-2024, Powered by Frost.

Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www.hc-srsni.cz.