PRVNÍ ČTYŘI TÝMY

      KASPO Příbram     35  
      T-HC Bohutín     33  
      CETOS Příbram     32  
      HC Kanci Rožmitál     29  


DETAIL ČLÁNKU



  Přečteno: 5230x
Komentářů: 1


18. PROSINCE 2017
VÁNOČNÍ NADÍLKA OD SRŠŇŮ

Po dlouhé době opět přicházíme s dávkou kvalitního čtení v tento krásný, předvánoční čas. Vše samozřejmě zcela přirozeně, po apelu Dudyho.., snad konečně bude mít dušička pokoj a ruku na srdce.., doteď nebylo zas tak o čem psát. :)

Pojďme na věc. V posledních třech zápasech (Cetos, Stará garda a Kärcher) nasázeli Sršni nevídané množství branek a neslo to své ovoce v podobě cenných pěti bodů za jednu vyhranou remízu a jednu čistou výhru!

Cetos vs. HC Sršni (11 : 6)

Startovní meta našeho letošního vzestupu, protože dosud jsme dali letos maximálně tři góly, což byla opravdu bída. Do zápasu jsme nastoupily v devíti lidech, tempo bylo vražedné a byť nám soupeř nasázel dost gólů, my jsme se začali také řádně prosazovat a to hodně pozitivně ovlivnilo náladu v týmu.
Vyzdvihnout lze výkony Kuchyho (2 + 1), Standy (1 + 1) a Mrazáčka (2 + 4).

HC Sršni vs. St. Garda (7 : 6 SH)

Do zápasu jsme opět nastoupili pouze v devíti lidech a tempo bylo dost svižné na to, aby rostla chuť a byť soupeř celý zápas vedl, my jsme se nenechali odradit a neustále jsme dotahovali. Toto úsilí vygradovalo dvě vteřiny před koncem hrací doby, kdy Mrazák nastřelil puk na branku a Standa ukázkovou tečí srovnal na 6 : 6.
Pak už jen následovaly nájezdy, ve kterých se prosadil Mrazák, Standa a nakonec Černoch, tím byl zpečetěn ortel nad St. Gardou.
Vyzdvihnout lze výkony Standy (1 + 1), Kuchyho (2 + 1) a Mrazáčka (4 + 3).

HC Sršni vs. KÄRCHER (4 : 3)

Do zápasu jsme opět nastoupily pouze v devíti lidech, druhou třetinu jsme po desetiminutovém osobním trestu Kubajze, střídali pouze 8 hráčů a měli jsme toho opravdu plné brejle. Chuť do hry jsme měli ale mnohem větší než soupeř, i přes to jsme do poslední třetiny nastupovali za stavu 1 : 3 pro soupeře. Perfektně se v zápase blýskl Dudy, který na beku odváděl zodpovědnou práci a s přehledem nedopustil větší ohrožení naší branky a vracel nemilosrdně puky soupeři do jejich pásma - tak jak to má být. Moty zachytal perfektně a po sólíčku Mrazáka přes celé hřiště, přišla nahrávka před prázdnou branku Horymu, který se nemýlil.
Posledních pět minut už se jelo na krev a čtyři minuty před koncem dostal Mrazák ve středním pásmu puk, našlápl a střelou z kruhů po ledě k tyči srovnal skóre na 3 : 3. Soupeř byl v troskách..
Další rozsudek smrti přišel minutu a půl před koncem, kdy po špatné rozehrávce soupeře vychytal Mrazák rozehrávku, našlápl okolo beka a opět nemilosrdně sestřelil soupeře na kolena, střelou na vyrážečku, která nemohla skončit jinde než v síti. Závěr už jsme si krásně užili a odnesli cenné body za vítězství 4 : 3.
Vyzdvihnout lze výkony Dudyho (0 + 0), Černocha (1 + 0), Horyho (1 + 0) a Mrazáčka (2 + 2).

Závěrem

Bych chtěl všem poděkovat za parádní výkony v posledních zápasech, je radost si zahrát s takovou partou. :) Chtěl bych se pochválit (Mrazáček) za krásných 17 bodů z posledních třech zápasů (8 + 9).. :)
Hlavně bych chtěl vám všem, kteří jste dočetli ty slinty až sem, popřát krásné a klidné Vánoce a úspěšný vstup do nového roku 2018.. Hawk, domluvil jsem...





Komentáře k článku

ZiMa
22.12.2017 | 10:02
To už maj všichni dovolený, že je vás tak málo ?
Jméno a příjmení:
 POVINNÉ
Napiš číslem:
 OsMdesáTtřiTisÍcDevětSetDeVadesátJednA
Komentář:


  POSLEDNÍ ZÁPAS

HC Sršni
vs.
24.3.2019 | 19:00h

CETOS
2 : 11

  HRÁČ HC SRŠNI
O/D | # 89  
Šťastný Petr  
Alias: Šťága  
Bio: Kvalita, kterou nelze podcenit, není radno se s ním na ledě potkat.
Smlouva: 1.411 €/den

DETAIL STATISTIK

  REKLAMA



DOMŮ   PHL   ZÁPASY   STATISTIKY   KONTAKTY

   Oficiální web PHL
     Hobbyliga

Copyright © www.hc-srsni.cz 2013-2024, Powered by Frost.

Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www.hc-srsni.cz.