PRVNÍ ČTYŘI TÝMY

      KASPO Příbram     35  
      T-HC Bohutín     33  
      CETOS Příbram     32  
      HC Kanci Rožmitál     29  


DETAIL ČLÁNKU



  Přečteno: 5134x
Komentářů: 0


23. ŘÍJNA 2017
TRENÉR V ZÁDECH, TO JE MOTIVACE

Není nad to, zahrát si takhle při neděli pěkně od 21h.. Výkony odpovídají hrací době a první třetina Sršňů byla v rytmu rozjezdu hodně těžkého kolovrátku. K tomu po pár vypjatých momentech nevládla na střídačce zrovna dobrá nálada.

Tohle všechno ale přehlušil nástup brankářské legendy v dresu Sršňů a není jím nikdo jiný, než Pavel Tobolič.. ala Tobolka, kterému jsme v první třetině opravdu pobyt v bráně neusnadňovali a dostali dva góly od Metyzolu, které vůbec padnout nemusely.

Naštěstí od druhé třetiny šla hra Sršňů zásadně nahoru a díky gólu Dudyho, jsme se stále drželi s chutí ve hře, nicméně po dvou třetinách svítilo na tabuli skóre 1:4 ve prospěch Metyzolu.

V poslední třetině jsme si svižné tempo a nasazení pěkně udrželi a třetinu vyhráli 1:0, po úniku Horyho a Mrazáka 2 na 0, což znamenalo konečný výsledek 2:4.

Není prostě nad to, mít v bráně za sebou našeho trenéra, to je prostě hned motivace úplně někde jinde.., jen tu první třetinu jsme si mohli odpustit takhle posrat.





Komentáře k článku

Jméno a příjmení:
 POVINNÉ
Napiš číslem:
 OsMdesáTtřiTisÍcDevětSetDeVadesátJednA
Komentář:


  POSLEDNÍ ZÁPAS

HC Sršni
vs.
24.3.2019 | 19:00h

CETOS
2 : 11

  HRÁČ HC SRŠNI
RD | # 30  
Kadlec Zdeněk  
Alias: Kady  
Bio: Znovuzrozený hero, který se nepřihlásil včas.. Ale už se jedná o nástupu v dalším zápase.
Smlouva: 1.300 €/den

DETAIL STATISTIK

  REKLAMA



DOMŮ   PHL   ZÁPASY   STATISTIKY   KONTAKTY

   Oficiální web PHL
     Hobbyliga

Copyright © www.hc-srsni.cz 2013-2024, Powered by Frost.

Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www.hc-srsni.cz.