PRVNÍ ČTYŘI TÝMY

      KASPO Příbram     35  
      T-HC Bohutín     33  
      CETOS Příbram     32  
      HC Kanci Rožmitál     29  


DETAIL ČLÁNKU



  Přečteno: 4994x
Komentářů: 0


3. DUBNA 2017
LETOS BY TO STAČILO

Tak dámy a pánové, pro letošek to mají HC Sršni bohužel za sebou a další zápasy se rozjedou až na novou sezonu 2017/2018, která se stane již kulatou pátou sezonou Sršňů v PHL. Uplynulá sezona nás opět přesvědčila o tom, že naše výkony jdou nahoru a se ziskem 17 bodů jsme překonali dosavadní nejvyšší metu z předchozí sezony 2015/2016.

Na konec sezony se nám začali rozjíždět některé z hvězd týmu, jako je třeba Dudy, který posbíral v posledních třech zápasech víc bodů než za celou sezonu.. :D Kuchy si taky zvykl na nové brusle a začal nejen pěkně rozdávat, ale i sázet a takhle bychom mohli pokračovat i dále, všichni se nám pěkně ke konci sezony zvedli, takže doufejme, že si něco doneseme do začátku nové sezony.

K několika závěrečným zápasům se podařilo z farmy (příbramský "A" tým) povolat golmana Kima Vávru, který dobrým výsledkům v závěru sezony hodně pomohl.

A poslední zajímavý milník z této sezony - HC Sršni se na každoročním turnaji umístili na parádním 2. místě a to jen díky špatné matematice, jinak by jsme se na závěr posledního zápasu určitě nevysrali a pěkně ho s přehledem vyhráli. :D





Komentáře k článku

Jméno a příjmení:
 POVINNÉ
Napiš číslem:
 DevaDesÁTdvaTisÍcŠestnáCt
Komentář:


  POSLEDNÍ ZÁPAS

HC Sršni
vs.
24.3.2019 | 19:00h

CETOS
2 : 11

  HRÁČ HC SRŠNI
O/D | # 89  
Šťastný Petr  
Alias: Šťága  
Bio: Kvalita, kterou nelze podcenit, není radno se s ním na ledě potkat.
Smlouva: 1.411 €/den

DETAIL STATISTIK

  REKLAMA



DOMŮ   PHL   ZÁPASY   STATISTIKY   KONTAKTY

   Oficiální web PHL
     Hobbyliga

Copyright © www.hc-srsni.cz 2013-2024, Powered by Frost.

Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www.hc-srsni.cz.