PRVNÍ ČTYŘI TÝMY

      KASPO Příbram     35  
      T-HC Bohutín     33  
      CETOS Příbram     32  
      HC Kanci Rožmitál     29  


DETAIL ČLÁNKU



  Přečteno: 4993x
Komentářů: 0


24. ŘÍJNA 2016
SRŠNI POKOŘILI KANCE

Fanoušci a přátelé.. Je to tady! Sršni si poprvé v této sezóně odnesli ze zápasu všechny tři body! :) Po dvou předchozích rozporuplných zápasech, kdy to bylo jako na horské dráze, padli za oběť, po napínavém a ne moc technicky vyvedeném zápase, Kanci z Rožmitálu. Body se podařilo urvat těsným výsledkem 2 : 3 a dá se očekávat, že se v tabulce odlepíme od chvostu a to minimálně do příštího zápasu.

Do zápasu se nám podařilo nám podařilo naskočit ve dravém tempu, které hned v prvních střídáních přineslo několik šancí, které se ale nepodařilo proměnit v góly a před koncem třetiny nezaváhali Kanci a ujali se vedení 1 : 0. Doplním pouze technické info k zázemí, protože nefungovala časomíra, hrálo se po dohodě obou stran 20 minut hrubého času se stopovanými tresty.
A přesilovka se tentokrát stala ve druhé třetině přínosem konečně i pro Sršně.. Při přesilovce "5 na 3" Kuchy získal puk, který přihrál Vlastovi, ten naservíroval do prava na Horyho, který perfektně počkal, až obránci soupeře odjedou s Kuchym a Zdendou mimo bránu a uvolní tím Síču.. Hory pak už jen přesně naservíroval Síčovi, který se do prázdné brány nemýlil - 1 : 1 na konci druhé třetiny.

Třetí třetina se nastartovala v režii Kanců, kteří nastoupili velmi důrazně a měli spoustu šancí, které pohotově likvidoval Lukáš Riegel bránící naší svatyni. Při druhém kole střídání ujel Otý (Roman Protiva) a nekompromisně "na třikrát" zvýšil na 1 : 2 pro Sršně.
Na led vystřídala první lajna, kde kapitán dobruslil v souboji s bekem puk, který v pádu naservíroval před bránu dojíždějícímu Jirkovi, který se nemýlil a zvýšil tak na 1 : 3 pro Sršně.

Soupeř se snažil ještě mnoha šancemi ohrozit naši bránu, ale Lukáš byl jistota, která nás držela v náskoku až do přesilovku Kanců, kterou krásně zkorigovali skóre na 2 : 3. Před koncem zápasu pak ještě Kanci zkoušeli zahrát Powerplay, které ale nedokázali vytěžit a Sršní mohli slavit.. :) TAKŽE CHLAPI DÍKY ZA SUPER VÝKON A JEN TAK DÁL!





Komentáře k článku

Jméno a příjmení:
 POVINNÉ
Napiš číslem:
 ČtrNáctTisíCOsmSetDevadEsáTDVA
Komentář:


  POSLEDNÍ ZÁPAS

HC Sršni
vs.
24.3.2019 | 19:00h

CETOS
2 : 11

  HRÁČ HC SRŠNI
RD | # 1  
Urbánek Vlasta  
Alias: Vlasta  
Bio: Vzrůstem malý, ale hrou a srdcem velký hráč. Je skvělé mít v týmu dříče jako je on.
Smlouva: 1.753 €/den

DETAIL STATISTIK

  REKLAMA



DOMŮ   PHL   ZÁPASY   STATISTIKY   KONTAKTY

   Oficiální web PHL
     Hobbyliga

Copyright © www.hc-srsni.cz 2013-2024, Powered by Frost.

Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www.hc-srsni.cz.