PRVNÍ ČTYŘI TÝMY

      KASPO Příbram     35  
      T-HC Bohutín     33  
      CETOS Příbram     32  
      HC Kanci Rožmitál     29  


DETAIL ČLÁNKU



  Přečteno: 4993x
Komentářů: 0


18. ŘÍJNA 2016
PARÁDNÍ ZÁPAS PROTI CETOSU

Poslední aktualita nebyla úplně chválihodná, spíše drobet prudící, ale i přesto byla potřeba. Z toho důvodu teď vychrlíme několik článků, abychom ji posunuli do pozadí a vyzdvihli spíše to dobré, co se povedlo. Sice budu trochu prudivej, ale rozhodně ne jako v předchozím článku. V tomto případě se podíváme na poslední zápas proti Cetosu, který proběhl v neděli 16.10.2016 v malé hale od 20:00h.

Začal bych tou prudou a pak už jen pozitiva.. PROČ SE NÁS NA CETOS DO PRDELE SEJDE JEN DEVĚT ??!! Ve druhé třetině nám kvůli krvi na cca 10min odpadnul Standa, takže jsme se tam honili v osmi lidech! Asi nemusím popisovat, jak jsme se při tom cítili..! Kort když proti vám stojí tým s kvalitami Cetosu ve třech plných lajnách.

Na druho stranu.., dobře Vám tak chlapcí! Hráli jsme velmi kvalitní hokej se spoustou šancí, které se bohužel nepodařilo proměnit a výsledek 2 : 7 rozhodně neodpovídal našemu výkonu. Nasazení, nadšení a chuť do hry byla neuvěřitelná a když mluvím za sebe, tak mě to neskutečně bavilo, i když jsem padal na hubu, jak mě boleli nohy.

Dudy krásně makal a nahrával. Šmatli před koncem nezklamal a hezky nahrál přímo před bránu soupeři.. :) Myslím ale, že tam všichni nechali hodně a měli jsme ze sebe skvělý pocit. Chlapi co jste byli, moc díky!

A ano, ze zmocnění města Příbram jsem jako zastupitel předával, se svým synem, cenu pro nejlepšího hráče zápasu Česko - Rusko do 18 let. :)





Komentáře k článku

Jméno a příjmení:
 POVINNÉ
Napiš číslem:
 ČtrNáctTisíCOsmSetDevadEsáTDVA
Komentář:


  POSLEDNÍ ZÁPAS

HC Sršni
vs.
24.3.2019 | 19:00h

CETOS
2 : 11

  HRÁČ HC SRŠNI
LW | # 16  
Vlach Jaromír  
Alias: Míra  
Bio: Další chlapák hokejového původu v našich řadách. Bývalý golman, který dostal chuť dávat góly.
Smlouva: 1.780 €/den

DETAIL STATISTIK

  REKLAMA



DOMŮ   PHL   ZÁPASY   STATISTIKY   KONTAKTY

   Oficiální web PHL
     Hobbyliga

Copyright © www.hc-srsni.cz 2013-2024, Powered by Frost.

Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www.hc-srsni.cz.