PRVNÍ ČTYŘI TÝMY

      KASPO Příbram     35  
      T-HC Bohutín     33  
      CETOS Příbram     32  
      HC Kanci Rožmitál     29  


DETAIL ČLÁNKU



  Přečteno: 4998x
Komentářů: 0


10. ŘÍJNA 2016
SRŠNÍ VSTUP DO ČTVRTÉ SEZONY

Zdravím všechny sršní fandy v nové sezoně 2016/2017. Tato sezona je pro sršně již čtvrtá v pořadí, což už je známka zaběhnutého a stabilního týmu. Dovolím si tedy komentář k našemu vstupu do nové sezony a doufám, že se s ním ztotožní i ostatní spoluhráči v týmu, protože možná okomentuji, některé vyhrocenější situace, které se nám během prvních čtyř zápasů objevily. Vezmu to po jednotlivých zápasech, tak jak jsme je odehráli.

KARCHER Sedláček

Velmi pěkný zápas, do kterého Sršni vstoupili s nabroušenými žihadly a po první třetině vedli 2 : 0. Naneštěstí se stala věc, která je pro mnoho lidí nepochopitelná - Sršni dostali možnost zahrát si dvojnásobnou přesilovku "5 na 3" s trhnout vedení na rozdíl třech gólů nezvratně na svou stranu. A teď k věci "Proč naneštěstí?", protože Sršni mají se svými přesilovkami hodně velké problémy a to se potvrdilo i v tomto případě, kdy jsme během této "přesilovky" dostali dva góly, které nás srazily na kolena. Výsledek byl jasný, následně jsme dostali ještě další dva góly a Sršni prohráli v prvním zápase 2 : 4.

METYZOL Podlesí

Tento zápas byl z pohledu Sršňů velmi povedený. Po vlažném začátku, kdy jsme dostali během prvních dvou minut dva góly a byli jsme v tu chvíli hodně dole. Na konci druhé třetiny svítil na tabuli nepěkný stav 1 : 3 pro Metyzol. Jelikož jsme ale skuteční rváči, povedlo se před koncem třetí třetiny srovnat na 3 : 3 a přišla nám přesilovka "5 na 3", kdy jsme měli velkou šanci dát vítězný gól, ale to se nám nepovedlo. V nájezdech se nám pak už nezadařilo a konečný stav byl 3 : 5 po SN.

V každém případě výkon, který jsme podali, stál za to a je vidět, že pokud chceme, zvládneme ledacos.

AMASOMA Příbram

Tento zápas byl zase naopak v režii týmu soupeře, který disciplinovanou hrou udržel nervy na uzdě a s přehledem držel vedení na své straně po celý zápas. Co ale nebylo důstojné/vhodné, bylo chování, které jsme předvedli na střídačce při začátku druhé třetiny. To s jakou motivací někteří vstupují do dění na ledě je krajně nevhodné a když to vztáhnu na sebe, mám co dělat abych hru udýchal v odpovídajícím výkonu a neřešil pitchoviny. Koncentrace pak šla do kopru a dostali jsme další tři góly do konce třetiny.

Ve třetí třetině se už pouze zkorigoval výsledek na konečných 2 : 6, ale je nutno podotknout, že jsme se vrátili ke své hře a za třetí třetinu se nemůžeme rozhodně stydět, ba naopak.

Obecně na závěr

Chlapci! Diskuze si do budoucna nechme do hospody! Nebudu na nikoho ukazovat, ale sáhněte si do svědomí všichni. V kabině, na střídačce a na ledě se soustřeďme na základní věci, jako je: BRUSLIT, DRŽET SI SVŮJ POST a NAHRÁT PRVNÍMU (NAŠEMU) VOLNÉMU HRÁČI. Nic jiného tam nemá co dělat!





Komentáře k článku

Jméno a příjmení:
 POVINNÉ
Napiš číslem:
 SedmDesáTDvaTiSícOsmSetDeVadeSát
Komentář:


  POSLEDNÍ ZÁPAS

HC Sršni
vs.
24.3.2019 | 19:00h

CETOS
2 : 11

  HRÁČ HC SRŠNI
RW | # 7  
Vitík Petr  
Alias: Petr  
Bio: Velmi povedená posila v útoku díky kvalitnímu bruslení a chuti do hry.
Smlouva: 1.650 €/den

DETAIL STATISTIK

  REKLAMA



DOMŮ   PHL   ZÁPASY   STATISTIKY   KONTAKTY

   Oficiální web PHL
     Hobbyliga

Copyright © www.hc-srsni.cz 2013-2024, Powered by Frost.

Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www.hc-srsni.cz.