PRVNÍ ČTYŘI TÝMY

      KASPO Příbram     35  
      T-HC Bohutín     33  
      CETOS Příbram     32  
      HC Kanci Rožmitál     29  


DETAIL ČLÁNKU



  Přečteno: 4997x
Komentářů: 2


28. BŘEZNA 2016
SRŠNÍ VELIKONOČNÍ NADÍLKA

Poslední aktualita nejen že byla před dlouhou dobou, ale byla ryze negativní a kritická. Je mi velmi milou povinností informovat o úžasných výkonech, které se v poslední době podařilo předvést. Díky těmto výkonům jsme posbírali spoustu cenných bodů a dá se říct, že mají Sršni letos už dost vyděláno.., ale jak se říká "s jídlem roste chuť". :)

Z posledních pěti zápasů jsme si odnesli celkem 7 cenných bodů za dvě čisté výhry a jednu remízu, kde jsme padli na nájezdy s HC Kanci. Dvě prohry, které jsme si odnesli, jsme utržili s dvěma nejlepšími týmy PHL - Cetos a T-HC Bohutín.

Rozhodně nejlepší byly dva poslední zápasy proti HC Karcher Sedláček a HC Amasoma.
V zápase proti Sedláčkům jsme předvedli velmi kvalitní výkon, ale šancí měli hromadu, zachránil nás výkon našeho brankáře Lukáše Riegela a hat-trick Standy Ryanta, hlavně díky nim jsme slavili výsledek 4:2.
S Amasomou to nezačalo zrovna růžově, ale hokej to byl moc pěkný, zase se bruslilo a z kraje druhé třetiny vedla Amasoma 0:2. Pak ale nastoupili Sršni a zbytek zápasu byl v naší režii. Nejprve po nájezdu Horyho dorážel Roman Mráz do prázdné brány, potom opět kapitán vyslal dělovku od modré k tyči "pod ledem" a nakonec v samostatném úniku zvýšil na konečných 3:2 opět Mrazák a slavil tak hat-trick. Konec zápasu byl ale hodně vyhrocený a po vyloučení Zdendy Koláře, Kuchyho a Mrazáka odehráli Sršni poslední dvě minuty v oslabení z toho posledních 16 vteřin 3 proti 6 (při power play Amasoma), naštěstí se podařilo stav ubráni a mohlo se slavit.

V posledních zápasech jsme si tedy velmi spravili chuť a nabrali bodů víc než za poslední dvě sezony dohromady. Jsou před námi ještě tři poslední zápasy a pevně věříme, že nějaké body ještě urveme. Přijďte nám fandit! :)





Komentáře k článku

ZiMa (Mára)
31.3.2016 | 11:20
No jsem rád, že jsem k posledním zápasům přistoupil svědomitě a pro blaho týmu nenastoupi. Doufám, že se nám to povede i v dalších zápasech :)
kuchyy
30.3.2016 | 23:38
Allll... PIČKÁAA :-D
Jméno a příjmení:
 POVINNÉ
Napiš číslem:
 DevaTenáctTisícSToDevaDesáTJedna
Komentář:


  POSLEDNÍ ZÁPAS

HC Sršni
vs.
24.3.2019 | 19:00h

CETOS
2 : 11

  HRÁČ HC SRŠNI
O/D | # 92  
Ryant ml. Stanislav  
Alias: Young  
Bio: Mladá krev v našem týmu nesmí chybět a proto jej pojďme pustit ze řetězu.
Smlouva: 1.899 €/den

DETAIL STATISTIK

  REKLAMA



DOMŮ   PHL   ZÁPASY   STATISTIKY   KONTAKTY

   Oficiální web PHL
     Hobbyliga

Copyright © www.hc-srsni.cz 2013-2024, Powered by Frost.

Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www.hc-srsni.cz.