PRVNÍ ČTYŘI TÝMY

      KASPO Příbram     35  
      T-HC Bohutín     33  
      CETOS Příbram     32  
      HC Kanci Rožmitál     29  


DETAIL ČLÁNKU



  Přečteno: 4994x
Komentářů: 1


18. LEDEN 2016
SPANILÁ JÍZDA V NOVÉM ROCE

Vážené dámy, vážení pánové, vážené děti a jiní fandové..! Sršní vstoupili do nové sezony s grácií sobě vlastní. Pokud se vrátíme k poslednímu slušnému zápasu, vrátíme se až k datu 6.12.2015, kdy se nám podařilo porazit KASPO. To co následovalo se ani nedá moc rozebírat, byla to zkrátka tragédie nejvyššího kalibru.

První nepovedený zápas, ve kterém jsme si asi mysleli, že se soupeř porazí sám, byl proti Kancům. Chlapců bylo na soupeřově straně osm a i přes to, že jsme ještě po druhé třetině vedli 3:1, dokázali jsme nakonec prohrát nechutných 5:3 - to jsme ještě byli stále v roce 2015 a dalo se to považovat za předvánoční slabou chvilku.

První kolo v novém roce 2016, bylo kvůli nefunkční rolbě odloženo a na další zápas jsme čekali tedy až do 10.1.2016. Ta dlouhá pauza nás asi tak rozhodila, že jsme nepředvedli proti T-HC Bohutín vůbec, ale vůbec nic..! Byli jsme tam jako namalovaní, soupeř si užil krásný trénink mezi oranžovými kuželi a Mára si v naší bráně musel připadat, jako kačer na obrázku, který v je úvodníku tohoto článku.. Posledním zklamáním je zápas s Karcherem, se kterým většinou nemáme problém odehrát vyrovnaná utkání - nyní jsme podlehli strašným skóre 1:9. :(

Ještě že není kam sestoupit, protože by jsme si koledovali o baráž, jen to švihne. Musíme se nad sebou zamyslet, začít bruslit, soupeři nedarovat celé střední pásmo a pěkně napadat už od jejich obránců. V naší třetině nepokrýváme správně soupeřovi obránce a ty si s námi pak dělají co chtějí. Musíme prostě makat, ať se vrátíme do správného tempa a získáme další pro nás cenné body!





Komentáře k článku

ZiMa
10.3.2016 | 07:42
Také on si ovšem pamatuje, co mu Jaromír Jágr senior opakoval: „Nepřestávej bruslit. Drž hokejku pořád na ledě. Tlač se před bránu, odtamtud padají góly.“
Jméno a příjmení:
 POVINNÉ
Napiš číslem:
 SedmDesáTDvaTiSícOsmSetDeVadeSát
Komentář:


  POSLEDNÍ ZÁPAS

HC Sršni
vs.
24.3.2019 | 19:00h

CETOS
2 : 11

  HRÁČ HC SRŠNI
C | # 8  
Kolář Zdeněk  
Alias: Zdenda  
Bio: Stabilně poctivý hráč se smyslem pro taktickou hru. Zkušenosti na pravém místě.
Smlouva: 2.137 €/den

DETAIL STATISTIK

  REKLAMA



DOMŮ   PHL   ZÁPASY   STATISTIKY   KONTAKTY

   Oficiální web PHL
     Hobbyliga

Copyright © www.hc-srsni.cz 2013-2024, Powered by Frost.

Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www.hc-srsni.cz.