PRVNÍ ČTYŘI TÝMY

      KASPO Příbram     35  
      T-HC Bohutín     33  
      CETOS Příbram     32  
      HC Kanci Rožmitál     29  


DETAIL ČLÁNKU



  Přečteno: 4991x
Komentářů: 3


8. PROSINCE 2015
PRVNÍ ČISTÉ VÍTĚZSTVÍ JE DOMA

Je to tady! Nečekané se stalo skutečností! Historicky nejúspěšnější tým, v počtu prohraných utkání bez výhry, přerušil svou úspěšnou dvou-a-půl-letou šňůru! :D Suverénním výkonem roznesl na kopytech jeden z nejlepších týmů PHL - Kaspo 2:4! Za vším stojí jednoznačně kvalitní příprava a obrovské nasazení v prvním kole letošní ligy.

Zápas se odehrával ve velmi svižném tempu, kdy po důrazném napadání udělali obránci chybu, ze které vsítil první gól Síča po Horyho nahrávce. Druhý gól na sebe nenechal dlouho čekat a po dalším velkém tlaku na soupeřovu branku zpoza brány zvýšil skóre Mrazák.
Soupeř sice snížil na 1:2, ale pak přišla přesilovka Sršňů 5 na 3 a po krásné cross nahrávce Jirky Maška přes útočnou třetinu zavěsil golfákem pod víko opět Roman Mráz. Soupeř začal vzdorovat a podařilo se snížit skóre na 2:3, což jim ale nevydrželo dlouho, protože po gólové brejku Dejva bylo zpečetěno na konečných 2:4. Soupeři nepomohlo ani závěrečné Powerplay v přesilové hře 6 na 4.

Závěrem lze pouze konstatovat, že výkony Sršňů jdou nahoru a letos se nám už moc prohrávat nechce. Budeme usilovat o další tří-bodové zápasy, abychom se konečně odrazili od dna tabulky.





Komentáře k článku

ZiMa
11.12.2015 | 10:15
Už mlčim, už mlčim :)
Frost
9.12.2015 | 18:21
Máš pravdu, ale Máro, nekaž mi tu radost a krásnou pohádku... ;) Byď neodpovídá úplně skutečnosti.. ;)
ZiMa (Mára)
9.12.2015 | 10:33
No mám pocit, že to byl jinej zápas..... v tom mém jsme prohrávali 1:0 a pak to otočili, ale byl jsem úplně mimo, taže mne kdyžtak opravte... :)
Jméno a příjmení:
 POVINNÉ
Napiš číslem:
 SedmDesáTDvaTiSícOsmSetDeVadeSát
Komentář:


  POSLEDNÍ ZÁPAS

HC Sršni
vs.
24.3.2019 | 19:00h

CETOS
2 : 11

  HRÁČ HC SRŠNI
LW | # 16  
Vlach Jaromír  
Alias: Míra  
Bio: Další chlapák hokejového původu v našich řadách. Bývalý golman, který dostal chuť dávat góly.
Smlouva: 1.780 €/den

DETAIL STATISTIK

  REKLAMA



DOMŮ   PHL   ZÁPASY   STATISTIKY   KONTAKTY

   Oficiální web PHL
     Hobbyliga

Copyright © www.hc-srsni.cz 2013-2024, Powered by Frost.

Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www.hc-srsni.cz.