PRVNÍ ČTYŘI TÝMY

      KASPO Příbram     35  
      T-HC Bohutín     33  
      CETOS Příbram     32  
      HC Kanci Rožmitál     29  


DETAIL ČLÁNKU



  Přečteno: 4993x
Komentářů: 0


5. LEDNA 2014
Nový rok a přestupy

Zdravím všechny fandy dobrého čtení, kterého se vám zde dostává. Za poslední dobu - tedy během vánoční přestávky, nastalo období, které dovoluje měnit soupisky týmů, je tedy možné hráče nabírat a taktéž odepisovat. Naše sestava také dostála změn, kdy se rozrostla o hráče Tomáše Mothejzíka a Kamila Hřídele, naopak byli staženi hráči Stanislav Kubeš, Zdeněk Boukal a Martin Laffar, kteří již delší dobu, z jakýchkoliv důvodů nenastoupili do utkání. Aktuální soupisku můžete sledovat zde, nebo přímo statistiky, které naleznete tady.

Co se týká našich výkonů, tak musím opravdu vyzdvihnout naši docházku a nasazení v zápasech. Poslední zápas proti Kaspu jsme prohráli pouze o gól (2:3) a výkon v závěru utkání si zasloužil aspoň remízu, která se bohužel v rámci krátkého power play nepodařila. Po těžkém zákroku se nám zranil Pepa Černý, takže doufáme, že bude brzy v pořádku a pomůže nám získat vítězné body. Do konce sezony už nám zbývají pouze čtyři utkání a stále jsme velmi lační po vítězství.





Komentáře k článku

Jméno a příjmení:
 POVINNÉ
Napiš číslem:
 DevaDesÁTdvaTisÍcŠestnáCt
Komentář:


  POSLEDNÍ ZÁPAS

HC Sršni
vs.
24.3.2019 | 19:00h

CETOS
2 : 11

  HRÁČ HC SRŠNI
LW | # 16  
Vlach Jaromír  
Alias: Míra  
Bio: Další chlapák hokejového původu v našich řadách. Bývalý golman, který dostal chuť dávat góly.
Smlouva: 1.780 €/den

DETAIL STATISTIK

  REKLAMA



DOMŮ   PHL   ZÁPASY   STATISTIKY   KONTAKTY

   Oficiální web PHL
     Hobbyliga

Copyright © www.hc-srsni.cz 2013-2024, Powered by Frost.

Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www.hc-srsni.cz.