PRVNÍ ČTYŘI TÝMY

      KASPO Příbram     35  
      T-HC Bohutín     33  
      CETOS Příbram     32  
      HC Kanci Rožmitál     29  


DETAIL ČLÁNKU



  Přečteno: 4998x
Komentářů: 0


18. LISTOPADU 2013
Konec prvního kola se blíží

Je to tak, před námi je poslední zápas prvního kola a pozvolna přejdeme do kola druhého. Pár posledních zápasů nás přesvědčuje o tom, že HC Sršni jdou nahoru a druhé kolo by mohlo přinést mnohem více šancí na to posbírat nějaké ty body za vítězství.

Tři zápasy zpět jsme se utkali se Starou gargou Rožmitál. Papírově slabého soupeře jsme pořádně podcenili, odnesli jsme si zasloužený klepec 3:9 a ponaučení, že podceňovat soupeře se nevyplácí.

Dalším zápasem byl duel s CetOS do kterého jsme nastupovali se značným respektem, ikdyž se proti nám soupeř postavil pouze v osmi lidech a s Dušanem Matějkou v bráně. Zápas byl pro nás rozjet v dobrém tempu, ale Dušan pálil jednu naší šanci za druhou a štěstí nám zkrátka nepřálo, proto jsme si v nadějném utkání neodnesli ani bod, po výsledku 3:6.

Poslední zápas jsme odehráli proti Kancům z Rožmitálu a nutno podotknout, že dostáli svého názvu, možná by sedělo lépe "prasata", nebo "svině".., protože seker, hokejek v obličeji, nebo píchnutí holí bylo více než dost. Z dosud odehraných zápasů, byl tento nejzákeřnější. Odvety na sebe nenechaly dlouho čekat a při našem oslabení 3-5 (za stavu 1:1) neunesl další sekeru Roman Mráz a hodil po protihráči rukavici. To pro něj neslo jediné ovoce - osobní trest 10min a šel se do kabiny svléct.
I přes tento nepříjemný vývoj se sršni ujali před koncem druhé třetiny vedení (2:1) a v kabině se hlavně řešilo "Jak sakra ve třetí třetině uhájit vítězství?". Třetí třetina se stále nesla v bojovném duchu a bohužel Kanci dokázali dát v půlce třetí třetiny vyrovnávací gól (2:2), pět minut před koncem pak zvýšili dalším gólem na 2:3 a nakonec zpečetili vítězství dalším gólem na konečných 2:4.

Sršni můžou být ale spokojení s výkony, které v posledních zápasech podávají a do druhého kola jistě vstoupí s větším elánem, klidem a vytěžíme i více bodů, ať je ten svět veselejší.

Do galerie také přibylo pár nových fotek, račte se pokochat.





Komentáře k článku

Jméno a příjmení:
 POVINNÉ
Napiš číslem:
 OsMdesáTtřiTisÍcDevětSetDeVadesátJednA
Komentář:


  POSLEDNÍ ZÁPAS

HC Sršni
vs.
24.3.2019 | 19:00h

CETOS
2 : 11

  HRÁČ HC SRŠNI
RW | # 10  
Protiva Roman  
Alias: Otý  
Bio: Taktický hráč s dobrou přihrávkou a se správným tahem na branku.
Smlouva: 1.429 €/den

DETAIL STATISTIK

  REKLAMA



DOMŮ   PHL   ZÁPASY   STATISTIKY   KONTAKTY

   Oficiální web PHL
     Hobbyliga

Copyright © www.hc-srsni.cz 2013-2024, Powered by Frost.

Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www.hc-srsni.cz.